Babette Porcelijn

Spreker, workshop, training, panellid

“Think Big Act Now”

Babette Porcelijn

 

Babette onderzoekt met De verborgen impact wat er wereldwijd gaande is met het ecosysteem, en ze gebruikt die kennis om de problemen effectief aan te pakken.

We hebben als Westerse consument veel meer impact dan we denken. Niet alleen dagelijks binnenshuis of wekelijks aan de pomp, maar juist aan de andere kant van de wereld, bij het maken en vervoeren van de dingen die we dagelijks kopen. Babette laat je zien hoe het zit, zodat jij vijf keer zo effectief kunt verduurzamen als je dacht!

Babette Porcelijn MSc. heeft Industrieel Ontwerpen gestudeerd aan de TU Delft (2001). Daar heeft zij kennis van industriële processen en ketenanalyse opgedaan. Babette heeft sinds 2011 haar eigen ontwerpstudio voor design en communicatie. In 2016 verscheen haar eerste boek ‘De verborgen impact’. Daarvan zijn er inmiddels meer dan 12.000 verkocht en het is ook uitgegeven in Frankrijk. Babette werkt momenteel aan haar volgende boek. Ze geeft daarnaast regelmatig lezingen en verzorgt adviestrajecten aan organisaties met een verduurzamingsopgave.

Thema’s:

Energie en Energietransitie

Mobiliteit: vervoer en transport

Weer en Klimaatverandering

Natuur, ecologie, biodiversiteit, landgebruik

Bouw en infrastructuur

Duurzaam ondernemen

Food & Agri

Politiek en samenleving

Gedrag en gedragsverandering

Talen:

Nederlands, Engels

Tarief:

In overleg

Rol:

Spreker, workshop, training, panellid